Samsung lancerer den nye Galaxy A-serie
Hjem NYE PRODUKTER Samsung lancerer den nye Galaxy A-serie

Samsung lancerer den nye Galaxy A-serie

Af Redaktionen

Samsung lancerer den nye Galaxy A-serie med modellerne A80, A70, A50, A40 og A20e.

Samsung lancerer den nye Galaxy A-serieSerien består af fem unikke telefoner, der giver kunderne mulighed for at finde en telefon, som passer til deres livsstil, behov og budget. Uanset om man har brug for den største og lyseste skærm til at se sit favoritindhold, et tredobbelt super-vidvinkelkamera til at optage livets højdepunkter eller en førsteklasses batterilevetid, har A-serien noget for enhver smag.

– Telefonerne i vores Galaxy A-serie er udstyret med førsteklasses teknologi og innovationer kombineret med et unikt design. Mellemprissegmentet udvikler sig hurtigt, og kunderne stiller store krav til funktionalitet. Hos Samsung er vi derfor glade for at kunne tilbyde mest mobil til prisen, når det gælder skærmens ydeevne, kamera og batterilevetid, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Samsung Galaxy A40, A50, A70 og A80 kommer med Samsungs prisbelønnede Infinity SuperAMOLED-skærme. Samsung Galaxy A40 og A80 kommer med Dolby Atmos for en fantastisk lydoplevelse.

Udviklet til den europæiske bruger

Galaxy A-serien er skabt til det voksende mellemprissegment, hvor kunderne i stigende grad kræver kvalitet og innovation. For at imødekomme de europæiske kunders specifikke behov har Samsung udviklet A20e og A40 modellerne. Begge modeller er udstyret med den seneste teknologi som resten af A-serien, men med en mindre skærm, der går hånd i hånd med den eksisterende trend med kompakte telefoner i Europa.

A80 samler det bedste i nyt design med et unikt roterende kamera

Galaxy A80 samler alle funktioner med et innovativt, roterbart kamera, der giver brugerne helt nye muligheder for at fotografere og optage film. Tre kameraer kombineres for at give brugeren nye kreative muligheder for at skyde fantastiske billeder. Det roterbare kamera kører op bag skærmen og tager gode billeder i begge retninger, hvilket betyder, at brugerne ikke længere behøver at gå på kompromis med kvaliteten af deres selfies. Man kan bruge hovedkameraet med 48MP f2.0, super-vidvinkelkamera og et dybdeeffektivt kamera til bokeh-effekt uafhængigt af hinanden. Brugere kan også tage skarpe billeder i dårligere lys takket være en lysindgang på f2.0 og Dual Pixel-teknologien. I og med at kameraet ikke tager plads på skærmen, får brugeren den maksimale skærmoplevelse, hvor en kraftig processor og høj batterikapacitet giver mulighed for multitasking samt bedre spiloplevelse.

Samsung Galaxy A80 har en 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kamera: roterbart 48 MP / 8 MP / 8 MP, batteri: 3700 mAh (Super-hurtigopladning), fingeraftrykslæser i display. Anbefalet pris 5.199 DKK med salgsstart den 3. juni 2019. Galaxy A80 kommer i farverne Sølv, Guld og Sort.

A70 – til batteriet der holder dit tempo

Samsung Galaxy A70 har et kraftigt batteri, der giver brugerne lang levetid uden opladning. Med det tredobbelte kamera kan brugere oprette personlige billeder med både vidvinkel- og dybdeeffekt. Selfie-kameraet tager en meget lille del af skærmen og er næsten usynlig – hvilket maksimerer din skærmoplevelse, når du ser billeder og film.

Samsung Galaxy A70 har et 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kamera: front 32 MP + bagside 32 MP / 5 MP dyp / 8 MP ultra-vidvinkel, batteri: 4500 mAh (super-hurtigopladning), fingeraftrykslæser i display. Anbefalet pris 3.299 DKK med salgsstart i maj.

A50 – for at se mere uden at være større

Galaxy A50 kendetegnes ved dens elegante design. Og selvom telefonen kun er 7,7 mm tynd, har den et kraftigt batteri og er behagelig at holde. SuperAMOLED-skærmen dækker 91,6% af mobilens overflade, så brugeren får mere at se på. A50 kombinerer 25 MP hovedkamera med 5 MP dybdekamera og 123° kameraet leverer fantastiske og kreative muligheder, som giver brugerne mulighed for at tage billeder med dyb sans og bredde, selv i svagt lys.

Samsung Galaxy A50 har en 6.4” FHD+ SuperAMOLED, kamera: front 25MP + bagside 25 MP / 5 MP dyb / 8 MP vidvinkel, batteri: 4000 mAh, fingeraftrykslæser i displayet. Anbefalet pris er 2.999 DKK, og den findes allerede på det nordiske marked.

A40 – for en generøs skærm

Samsung Galaxy A40 har et simpelt design og tilbyder en stor skærm. Hovedkameraet på 16 MP sammen med et 5 MP vidvinkelkamera og et 25 MP selfiekamera, giver brugerne mulighed for at fange det perfekte billede, uanset hvad dagen byder på. A40 er præget af et smagfuldt design, en sikker fingeraftrykslæser og en stor SuperAMOLED-skærm.

Samsung Galaxy A40 har et 5.9” FHD+ SuperAMOLED, kamera: front 25 MP + bagside 16 MP / 5 MP dyb, batteri: 3100 mAh, fingeraftrykslæser i displayet. Anbefalet pris er 1.999 DKK med salgsstart 11. april.

A20e – til det du virkelig behøver

Med Galaxy A20e præsenterer Samsung en stilfuld, glat og pålidelig mobiltelefon med alle de væsentligste funktioner. A20e er en holdbar mobiltelefon med et hovedkamera på 13 MP og et 5 MP vidvinkelkamera samt et 8 MP selfiekamera. Alt sammen i et lige smagfuldt design.

Samsung Galaxy A20e har en 5.8” HD+ TFT, kamera: front 8 MP + bagside 13 MP / 5 MP, batteri: 3000 mAh. Anbefalet pris er 1.549 DKK med salgsstart i maj.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>