tado° byder Google Home velkommen til Danmark
Hjem NYE PRODUKTER tado° byder Google Home velkommen til Danmark

tado° byder Google Home velkommen til Danmark

Af Redaktionen

tado°, der er førende indenfor klimastyring i hjemmet, glæder sig over nu at kunne byde Google Home velkommen til Danmark.

tado° byder Google Home velkommen til Danmark 2I forlængelse af udrulningen i de øvrige europæiske lande giver integrationen med Google Home nu også danske tado°brugere mulighed for at drage nytte af endnu flere brugervenlige muligheder, når det gælder måden hvorpå deres varme- og nedkølingssystemer styres.

Med Assistant på Google Home kan tado°brugere indstille, øge og sænke temperaturen i deres hjem fx med følgende kommando: ”Ok Google, sæt temperaturen i stuen til 22 grader”, eller ”Ok Google, forøg temperaturen i soveværelset med tre grader.” På denne måde vil danske tado° brugere nu have mulighed for at styre temperaturen i hjemmet alene ved hjælp af stemmen.

Siden den officielle introduktion af den intelligente højtaler første gang fandt sted i Europa i 2017, er tado°gået sammen med Google og har integreret Google Assistant med alle sine enheder for at skabe en mere energibesparende og behagelig oplevelse i hjemmet – det gælder både tado°Smart Thermostat og Smart Radiator Thermostat samt Smart AC Control.

tado°er uafhængig og førende indenfor intelligent klimastyring i hjemmet, hvilket gør det muligt for tado°at samarbejde med alle de større stemmestyringsplatforme for at opnå den bedste brugeroplevelse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>