tado° byder Google Home velkommen til Danmark

tado°, der er førende indenfor klimastyring i hjemmet, glæder sig over nu at kunne byde Google Home velkommen til Danmark.

tado° byder Google Home velkommen til Danmark 1I forlængelse af udrulningen i de øvrige europæiske lande giver integrationen med Google Home nu også danske tado°brugere mulighed for at drage nytte af endnu flere brugervenlige muligheder, når det gælder måden hvorpå deres varme- og nedkølingssystemer styres.

Med Assistant på Google Home kan tado°brugere indstille, øge og sænke temperaturen i deres hjem fx med følgende kommando: ”Ok Google, sæt temperaturen i stuen til 22 grader”, eller ”Ok Google, forøg temperaturen i soveværelset med tre grader.” På denne måde vil danske tado° brugere nu have mulighed for at styre temperaturen i hjemmet alene ved hjælp af stemmen.

Siden den officielle introduktion af den intelligente højtaler første gang fandt sted i Europa i 2017, er tado°gået sammen med Google og har integreret Google Assistant med alle sine enheder for at skabe en mere energibesparende og behagelig oplevelse i hjemmet – det gælder både tado°Smart Thermostat og Smart Radiator Thermostat samt Smart AC Control.

tado°er uafhængig og førende indenfor intelligent klimastyring i hjemmet, hvilket gør det muligt for tado°at samarbejde med alle de større stemmestyringsplatforme for at opnå den bedste brugeroplevelse.