ASUS Zenbook S er nu tilgængelig i Danmark
Hjem NYE PRODUKTER ASUS Zenbook S er nu tilgængelig i Danmark

ASUS Zenbook S er nu tilgængelig i Danmark

Af Redaktionen

ASUS Zenbook S som først blev fremvist under Computex 2018, er nu tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere.

ASUS Zenbook S er nu tilgængelig i Danmark 2Zenbook S er en premium 13,3-tommers bærbar, der ikke blot giver utrolig portabilitet, kraftig ydeevne og kompromisløse forbindelsesmuligheder til den kræsne on-the-go bruger. Den er samtidig er også testet til at kunne opfylde den krævende MIL-STD-810G’s holdbarhedsstandard. Zenbook S blev hædret på Computex 2018 med Best Choice of the Year Award, Best Choice Golden Award og Computex d&i award.

 • Designet til optimal komfort: Nyt ErgoLift-designmed 5,5° tastatur-tilt til ultimativ skrivekomfort, forbedret køleflow og forbedret lyd
 • Kraftfuld hardware og højopløst NanoEdge-skærm: 8. generation Intel Core i5/i7 CPU, op til 1TB PCIe SSD, op til 4K UHD NanoEdge-skærm og 2 x Thunderbolt 3-tilslutning
 • Den ultimative bærbar: 12,9 mm tynd, 1kg let metal-unibody med stortset samme størrelse som et A4-format, op til 13,5 timers batterilevetid og slidstærk med MIL-STD-810G-militærstandard
 • Designet til optimal komfortTil at give enestående ergonomi, er der i Zenbook S inkorporeret den nye ErgoLift hængselmekanisme, et innovativt design, der hæver tastaturet med 5,5° – den optimale vinkel til komfortabel skrivning. Med en maksimal åbningsvinkel på 145° åbner Zenbook S bredere end de fleste bærbare computere, så brugerne har større frihed til at vælge den bedste skærmvinkel. Og når Zenbook S er lukket, er ErgoLift mekanismen helt skjult, så den ikke påvirker den slanke profil.Når ErgoLift hængselsmekanismen løfter tastaturet, skaber det også et vigtigt ekstra ånderum, der lader en større luftstrøm nå rundt omkring undersiden af chassiset. Med denne forbedrede køling holder Zenbook S sig afkølet selv under tung belastning.Det ekstra rum skabt af ErgoLift hængslet, har endnu en fordel: det optimerer det kraftige Harmon Kardon-lydsystem og leverer en mere klar lyd med forbedret basrespons.

  Kraftfuld hardware og højopløst skærm

  Zenbook S er bygget til at få tingene gjort så hurtigt og effektivt som muligt uden besvær. Den nyeste 8. Gen Intel Core i5/i7-processor, op til 16 GB hurtig 2133MHz LPDDR3 RAM og op til en 1TB PCIe 3.0 x4 SSD giver brugerne en hurtig ydeevne, uanset hvad de foretager sig. For at opnå maksimal vedvarende ydeevne bruger Zenbook S et opgraderet kølesystem, der indeholder state-of-the-art komponenter, herunder en innovativ liquid-crystal-polymer blæser med 71 blade – hvilket er en øgning på 40% over tidligere designs – indbygget i en avanceret 3D-kurvet aerodynamisk svøb, som kan flytte 13,4% mere luft end før. Med dette kølesystem kører Zenbook S op til 5° C køligere end tidligere Zenbook-modeller.

  Zenbook S er udstyret med et slim-bezel NanoEdge display på op til 4K UHD med touchscreen og en bred 100% sRGB farveskala, der giver et detaljeret billede med livlige farver. Bredden på skærmkanten er blevet endnu slankere og er nu på kun 5,9 mm – hvilket giver et skærm-til-kropsforhold på hele 85%.

  Den ultimative bærbar

  Garvede rejsende vil sætte pris på den måde, ZenBook S, med sin 12,9 mm tynde 1kg-lette all-metal unibody, glider ubesværet i enhver taske. Til den daglige brug har ZenBook S fået et batteri med høj kapacitet, der varer op til 13,5 timer, og med fast-charge teknologi, genoplades et fladt batteri til 60% kapacitet på blot 49 minutter.

  Forbindelser uden kompromis er afgørende i en ultramobil bærbar computer. ZenBook S leverer den ultimative hastighed via Thunderbolt 3, i to af sine tre USB-C porte, og alle tre porte understøtter fast-charge, dataoverførsler og displaytilslutning. I Norden vil der med Zenbook S også medfølge en bærbar sleeve.

  ZenBook S er ikke kun sofistikeret og elegant, men den er også utrolig slidstærk; Zenbook 13 er nemlig designet til at overstige den meget krævende MIL-STD 810G-militærstandard. For at sikre den størst mulige pålidelighed og holdbarhed har den gennemgået et stringent testprogram, der omfatter udvidede tests til drift i barske omgivelser, herunder ekstreme højder, temperaturer og fugtighed – disse test af militær kvalitet varer længere end typiske bærbare tests og omfatter et meget bredere udvalg af temperaturer, der sikrer, at Zenbook S kan overleve i selv de mest krævende forhold. Testene omfatter også strenge vibrationer og stødtests, der er designet til at efterligne den nogen gange voldsomme daglige håndtering og transport.

  ASUS har over 20 års erfaring inden for teknologibranchen og er en førende virksomhed i den nye digitale tidsalder. ASUS er verdens tredjestørste producent af bærbare computere og opnåede i begyndelsen af 2016 en position som den største computerproducent på forbrugermarkedet i Norden.

  ASUS startede i 1989 som bundkort firma og et flertal af verdens computere har mindst en komponent fremstillet af ASUS selv. ASUS producerer produkter til stort set alle it-relaterede områder, og designer og fremstiller produkter såsom laptops, desktops, alt-i-én-pc’er, tablets, smartphones, smart watches, computer komponenter, skærme, multimedieprodukter, servere, netværks produkter, og selv med hjemme robotter.

  I 2006 blev mærket af Republic of Gamers lanceret med det formål at skabe dedikerede produkter til gamere. I dag er ROG et førende mærke, der stræber efter at give spillere rundt om i verden det bedst mulige udstyr.

  I 2015 vandt ASUS 4368 priser verden over for sine højkvalitets-, design- og innovative løsninger. Med et udviklingsteam på 5500 ingeniører i verdensklasse, er ASUS et firma, der aldrig vil stoppe med at overraske

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>