CRN hædrer Infinidat Channel med 5-stjernet vurdering i 2022 Partner Program Guide
Hjem LEVERANDØR CRN hædrer Infinidat Channel med 5-stjernet vurdering i 2022 Partner Program Guide

CRN hædrer Infinidat Channel med 5-stjernet vurdering i 2022 Partner Program Guide

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag, at Infinidat Channel Partner Program har opnået en 5-stjernet rating fra CRN, et brand tilhørende The Channel Company.

Den 5-stjernede vurdering opnås kun af udvalgte leverandører, der leverer det bedste af det bedste, der går videre med deres partnerprogrammer for at hjælpe med at skubbe vækst, positive forandringer og konkurrencemæssig differentiering.

Infinidat er med i CRNs 2022 Partner Program Guide, som giver en endelig liste over de mest bemærkelsesværdige partnerprogrammer fra brancheførende teknologileverandører, der leverer innovative produkter og fleksible tjenester gennem IT-kanalen. Infinidat har bygget et yderst konkurrencedygtigt, multidimensionelt partnerprogram, der opfylder kriterierne for topkarakteren. Infinidat baserer sig på kanalen for 90 % af sin globale omsætning og har været konsekvent i sin forpligtelse til partnere og støttet dem med træning, værktøjer og en online portal. Virksomheden har mere end 500 partnere verden over.

“Vi er beærede over, at vores Infinidat Channel Partner Program har modtaget CRNs 5-stjernede Partner Program Designation,” udtaler Eric Herzog, CMO hos Infinidat. “Denne højeste vurdering i branchen for et partnerprogram understreger budskabet om, at Infinidat leverer et program i verdensklasse til kanalen, skaber nye indtægtsmuligheder, positionerer løsningsudbydere for optimal succes og giver banebrydende salg og teknisk mulighed for partnere.”

CRNs Partner Program Guide giver kanalfællesskabet et deep-dive ned i de partnerprogrammer, der tilbydes af it-leverandører, serviceudbydere og distributører. Virksomheder opnår en score baseret på deres investeringer i programtilbud, partnerrentabilitet, partnertræning, uddannelse og support, marketingprogrammer og -ressourcer, salgssupport og kommunikation. En 5-stjernet vurdering hjælper med at indsnævre feltet for at finde den bedste match, identificere de mest givende partnerprogrammer og give afgørende indsigt i deres styrker.

CRN hædrer Infinidat Channel med 5-stjernet vurdering i 2022 Partner Program Guide

“CRNs Partner Program Guide dykker ned i styrkerne ved hver organisations partnerprogram for at hædre dem, der konsekvent understøtter og fremmer gode forandringer inden for IT-kanalen,” udtaler Blaine Raddon, CEO for The Channel Company. “Da innovation giver næring til teknologiens hastighed og kompleksitet i dag, ønsker løsningsudbydere partnere, der kan følge med og hjælpe deres voksende forretning.”

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>