Dell Technologies lancerer nye servere med forbedret ydeevne og bæredygtigt design
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer nye servere med forbedret ydeevne og bæredygtigt design

Dell Technologies lancerer nye servere med forbedret ydeevne og bæredygtigt design

Af Redaktionen

De nye PowerEdge-servere fra Dell Technologies giver virksomheder bedre ydelse og er desuden designet med formålet om at være mere energieffektive.

Dell Technologies udvider PowerEdge-serien, der er verdens bedst sælgende servere, med hele 13 nye servere, som alle kommer med forbedret ydeevne og energieffektivitet.

De nye PowerEdge-servere, der både fås som rack-, tower- og multi node-konfiguration, kommer alle med fjerde generation af Intel Xeon Scalable-processorer, som giver virksomheder den bedste ydeevne og højeste pålidelighed på tværs af deres datacentre, public clouds og edge-lokationer. PowerEdge-serverne er alle designet til at imødekomme virksomheders behov for at behandle workloads fra kunstig intelligens og analyse af store databaser. Den nye Dell PowerEdge R760-server håndterer f.eks. op til 2,9 x flere AI-beregninger ved hjælp af Intel-processorerne, der kommer med Intel Deep Learning Boost og Intel Advanced Matrix Extensions.

Dell Technologies lancerer nye servere med forbedret ydeevne og bæredygtigt designServerne kommer også med indbygget cybersikkerhed, der hjælper virksomheder med at accelerere deres Zero Trust-tilgang til sikkerhed. Serverne verificerer uafbrudt adgangsforsøg, da de anser alle brugere og enheder som en potentiel trussel. De nye PowerEdge-servere kommer desuden med Dell Secured Component Verification, som verificerer, at der ikke er sket brud på enhedens sikkerhed fra design over produktion til levering. Dermed forbliver virksomhedernes data sikre.

De nye servere fra Dell Technologies er desuden designet med bæredygtighed i tankerne og kommer derfor med Dell Smart Flow-design og Dell Power Manager, der begge sikrer, at serverne er energieffektive.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>