Garmin introducerer Alpha 10, den mindste og letteste hundesporingsenhed
Hjem NYE PRODUKTER Garmin introducerer Alpha 10, den mindste og letteste hundesporingsenhed

Garmin introducerer Alpha 10, den mindste og letteste hundesporingsenhed

Af Redaktionen

Garmin International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag Alpha® 10, en kompakt, alsidig sporingsenhed til udendørs entusiaster og deres hunde.

Denne nye enhed inkorporerer Garmins gennemprøvede brugshunde-teknologi i en unikt designet formfaktor, hvilket gør den til Garmins mindste og letteste hundesporingsløsning.

Alpha 10 giver også nem, alsidig betjening som en stand-alone enhed, parret med en kompatibel smartphone eller tablet til forbedret hundesporing eller parret med en kompatibel Garmin-enhed som et buddy-sporingssystem.

“Når du er udendørs med dine hunde, ændrer din aktivitet sig, men én ting forbliver konstant – behovet for hurtigt at bestemme deres placering og hjælpe med at holde dem sikre. Alpha 10 giver udendørs entusiaster en unik hundesporingsløsning til forskellige situationer, ”siger Dan Bartel, Garmin vice president of worldwide sales. “Hunde er vores bedste venner, men Alpha 10 vil være din nærmeste ledsager i det fri, uanset om du er på vandreture, på jagt eller bare ude for at udforske med din hund. Derudover giver det kompakte design brugerne mulighed for at gå kort eller langt og kun interagere med Alpha 10, når det er ønsket eller nødvendigt. ”

Enheden

Med en vægt på 160 gram og 2,6” høj er Alpha 10 den nye letvægtsmester i Garmin hundesporingsverdenen, men leverer stadig med sine robuste funktioner. Alpha 10 har et hurtigt overblik over hundesporing og har et display med høj kontrast, der giver en retningspil og afstand til hunde ved hjælp af en opdateringshastighed på 2,5 sekunder og er synlig selv under dårlige lysforhold. Enheden kan spore op til 20 hunde1 på op til 10 kilometer ved hjælp af indbygget GPS samt tone og vibration. Alpha 10 er designet til let betjening og kan hurtigt skifte mellem hunde ved hjælp af enhedens vippetast på enheden. Bygget med batterilevetid på op til en uge (40 timers brug) og en vandklassificering på IPX72, vil Alpha 10 virke overalt, hvor jagten bringer dig.

Mobil løsning

Garmin introducerer Alpha 10, den mindste og letteste hundesporingsenhedJægere kan parre Alpha 10 med Garmin Explore™ app’en til forbedrede kortløsninger. Når de er parret, kan brugerne gemme Alpha 10 i deres taske og bruge deres kompatible smartphone eller tablet til at se deres hundes placering og spore i realtid. Garmin Explore giver tilføjet relevant information, såsom jagt-afspilning for at genopleve dine yndlingsøjeblikke af jagten, robust off-grid navigation, tilpasselige sporingslinjer og gemte jagtsamlinger for let adgang, når du har brug for det.

Companion Tracking

Alpha 10-brugere kan parre deres enhed med en ledsagers kompatible Garmin hundesporingsenhed, f.eks. Alpha 200i, for at se deres ledsager og ledsagerens hundested. Når den er parret, kan Alpha 10-operatøren træffe beslutninger i realtid baseret på et hurtigt overblik, i stedet for at vente på verbal kommunikation fra hundens fører. Tovejsforbindelsen gør det muligt for hundefører og Alpha 10-bruger at se hinandens placering for øget bevidsthed, når de ikke er i visuel kontakt. Derudover kan kompatible enheder dele foruddefinerede meddelelser mellem enheder for hurtig kommunikation.

Økosystemkompatibilitet

Enkeltpersoner kan parre Alpha 10 med valgfrie Garmin-enheder, herunder et kompatibelt Garmin-smartwatch, f.eks. Instinct®fēnix® eller tactix®, ved hjælp af den indbyggede hundesporingsapp. Til sporing i køretøjer er Alpha 10 også kompatibel med Garmin DriveTrack™-system. UTV/ATV-entusiaster kan også parre Alpha 10 til Montana® 700-serien for yderligere hundefunktioner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>