Garmin løfter sløret for Lily, et lille ur med stor stil
Hjem NYE PRODUKTER Garmin løfter sløret for Lily, et lille ur med stor stil

Garmin løfter sløret for Lily, et lille ur med stor stil

Af Redaktionen

Med en smuk mønstret urskive og en 34 mm urkasse blander Lily et klassisk look med moderne bekvemmeligheder, herunder sundheds- og helseovervågning, smart-notifikationer og mere.

Garmin løfter sløret for Lily, et lille ur med stor stilGarmin® International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag Lily, det lille og stilfulde smartwatch, som kvinder har ventet på. Lily er tilgængelig i to forskellige modeller – Classic og Sport, og har en 34 mm urkasse, udskiftelig rem, diskret mønstret urskive og forskellige farveindstillinger, hvilket gør Lily ideel til kvinder, der søger et elegant alternativ til det, der i øjeblikket er tilgængeligt på smartwatch-markedet. Garmin har forstærket sit fokus på at skabe produkter og funktioner designet til kvinder med denne lancering, der kommer i hælene på tracking af menstruationscyklus og den for nylig annoncerede graviditetstracking.

“Lily er virkelig et første-af-sin-slags smartwatch: feminint, sofistikeret og rodfæstet i mode med vigtige sundheds- og aktivitetsfunktioner,” sagde Susan Lyman, Garmin vice president of global consumer marketing.

“Garmin er fortsat forpligtet til at skabe produkter, der passer til vores kvindelige kunders behov, og i dette tilfælde er det et lille og moderigtigt smartwatch med funktioner designet til nutidens aktive kvinde.”

Bag om designet

Designet af kvinder, til kvinder. Lilys mest bemærkelsesværdige træk er dets lille størrelse, der er inspireret af klassiske smykkelignende ure designet til mindre håndled. Lilys 34 mm urkasse er Garmins mindste til dato, og dets unikke og slanke 14 mm remme forbedrer den overordnede feminine æstetik. Lily har en unik metallisk mønstret urskive, der afslører en monokromatisk touchscreen med lys flydende krystal, der forsvinder, når den ikke er i brug. Hver af de seks forskellige Lily-stilarter har sit eget urskivedesign, omhyggeligt designet for at være diskret og fin; en raffineret detalje, der supplerer snarere end konkurrerer.

 • Lily (Klassisk) til DKK 2.099 er udstyret med en italiensk læderrem, urkrans og hardware i rustfrit stål og kommer i tre tidløse farveudgaver – hver med neutrale tone-på-tone-elementer og bløde kontraster mellem remmen og hardwaren. Urskivemønstrene til Klassisk er inspireret af high-end mode, men gjort diskret til hverdagsbrug.
 • Lily (Sport) til DKK 1.699 leveres med en silikonerem, aluminiumsurkrans og -hardware og fås i tre friske, fritidsinspirerede farver. Sport-stilarterne har organiske urskivemønstre, der leder tankerne til natur, sundhed og velvære.

Velvære og træning

Som mere end bare et tilbehør er Lily et habilt smartwatch, der udnytter Garmins brancheførende sundheds- og aktivitetsfunktioner til helkropsvelvære.

 • Giver sundhedsbevidsthed ved at overvåge vejrtrækning, Pulse Ox, stress, hydrering, avanceret søvn og puls, 24/7 (med brugerkonfigurerbare alarmer til høje eller lave niveauer).
 • Body BatteryTM energiovervågning viser kroppens aktuelle energiniveau, som kan hjælpe med at planlægge træning, hviletid og søvn.
 • Funktioner til kvinders helse, herunder menstruationscyklus– og graviditetstracking, understøtter kvinder i hvert trin i deres reproduktive cyklus med muligheden for at logge symptomer sammen med deres andre sundheds- og wellnessdata i Garmin ConnectTM.
 • Åndedrætsaktiviteter guider brugeren gennem en afslappende række vejrtrækningsøvelser for fokus og stressaflastning.
 • Sportsapps til yoga, pilates, cardio, løbebånd og mere. Lily opretter også forbindelse til en kompatibel smartphones GPS for nøjagtigt at spore udendørs gåture, løb og cykelture.
 • Overvåg aktivitet hele dagen med skridttælling, forbrændte kalorier, intensitetsminutter og mere.

Smart-funktioner til livet på farten

Lily giver tilslutning og bekvemmelighed hele dagen med en batterilevetid på op til 5 dage og smarte funktioner, herunder:

 • Smart-notifikationer: Modtag notifikationer om indgående opkald, sms-beskeder, opdateringer på sociale medier, når uret er parret med en kompatibel smartphone. AndroidTM-brugere kan også svare på sms’er.
 • Kalendervisning: Se, hvad dagen byder lige på håndleddet med en praktisk kalenderwidget, når uret er parret med en kompatibel smartphone.
 • Sikkerhed og sporing: Hjælpefunktionen sender placering i realtid til nødkontakter. LiveTrack lader venner og familie spore brugerens aktivitet i realtid, hvilket giver ro i sindet under udendørs aktiviteter.
 • Synkroniser med Garmin Connect: Sundheds- og aktivitetsdata bor ét sted i Garmin Connect-appen, hvor brugerne kan gå hen for at oprette forbindelse, konkurrere og dele.

Lily (Klassisk) har en vejledende pris på DKK 2.099 og Lily (Sport) har en vejledende pris på 1.699. Begge er tilgængelige på Garmin.dk

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>