Nye løsninger fra Dell Technologies styrker virksomheders cybersikkerhed
Hjem DELL TECHNOLOGIES Nye løsninger fra Dell Technologies styrker nu virksomheders cybersikkerhed

Nye løsninger fra Dell Technologies styrker nu virksomheders cybersikkerhed

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret nye sikkerhedsløsninger, der hjælper danske virksomheder med at beskytte sig mod cybertrusler, så virksomhederne effektivt kan reducere risici og beskytte deres forretning.

Dell Technologies lancerer nu en række nye sikkerhedsløsninger, som skal give virksomheder bedre beskyttelse mod cybertrusler.

De nye lanceringer tæller bl.a. Dell Technologies Managed Detection and Response Pro Plus og CrowdStrike Falcon til Dell Technologies’ SafeGuard og Response-portefølje, som vil gøre virksomheder i stand til bedre at reagere på cyberangreb samt sikre enheder, systemer og cloudmiljøer.

Bedre beskyttelse af it-miljøer med MDR Pro Plus

Dell Technologies udvider porteføljen af MDR-løsninger (Managed Detection and Response) med Dell Technologies MDR Pro Plus, der beskytter endpoints, infrastruktur og clouds. Den nye sikkerhedsløsning gør virksomheder i stand til at forebygge og reagere på sikkerhedstrusler samt gendanne systemerne efter et angreb ved bl.a. at:

  • Identificere sårbarheder og prioritere patching samt levere kontinuerlig trusselsdetektion og -analyse.
  • Udføre simulationer på mulige brud og angreb for at sikre, at virksomheders eksisterende sikkerhedsforanstaltninger, herunder web- og e-mail-gatewayindstillinger, fungerer og er konfigureret korrekt.
  • Udføre penetrationstests for at lokalisere potentielle angrebspunkter i virksomheders it-miljøer ved hjælp af de samme teknikker som hackere anvender. Samtidig advarer Dell Technologies’ løsning om potentielt mistænkelig aktivitet og kommer med anbefalinger til sikkerhedsforbedringer.

Kontrol over trusler med CrowdStrike

Danske virksomheder får nu også mulighed for at designe, administrere og sikre deres it-miljøer med tilføjelsen af CrowdStrike Falcon til Dell Technologies’ SafeGuard og Response-portefølje. Med CrowdStrikes cloudplatform får virksomheder adgang til en sikkerhedspakke, som forbedrer virksomheders detektion og reaktion på cybertrusler. Tilføjelsen af CrowdStrike til Dell Technologies’ portefølje af sikkerhedsløsninger gør det dermed lettere for virksomheder at imødekomme de voksende sikkerhedsbehov, herunder virksomheders rejse mod en Zero Trust-arkitektur.

Hardwarebeskyttelse til pc’er

Nye løsninger fra Dell Technologies styrker virksomheders cybersikkerhedDell Technologies lancerer derudover en cloudbaseret version af Secured Component Verification (SCV). Den opdaterede løsning giver virksomheder et ekstra lag sikkerhed ved at reducere risikoen for, at pc’erne bliver ændret fra produktion til levering. Dell Technologies genererer et digitalt certifikat, som gemmes i et sikret cloudmiljø, der dokumenterer vigtige pc-komponenter fra fabrikken. Efterfølgende kan it-afdelingen verificere alle virksomhedens pc’er fra ét enkelt punkt. Dermed bliver virksomhedernes pc’er leveret præcis som de blev bestilt og bygget fra fabrikken.

Bedre muligheder for at forberede sig på cyberangreb

Sidst, men ikke mindst lancerer Dell Technologies Product Success Accelerator (PSX) for Cyber Recovery, som gør virksomheder i stand til at forberede sig på et potentielt cyberangreb. Virksomheder kan vælge mellem tre niveauer af tjenesten baseret på deres behov.

  • Ready: Omfatter bl.a. planlægningsworkshops, installation og konfiguration af en Dell Cyber Recovery Vault, der indeholder de vigtigste virksomhedsdata i en isoleret del af netværket, en detaljeret guide og uddannelse af medarbejdernes cybersikkerhedskompetencer.
  • Optimize: Indeholder det samme som Ready, men derudover kvartalsvise vurderinger af indholdet i Dell Cyber Recovery Vault, sikkerhedsanbefalinger til it-miljøet herunder opdateringer, patches og politikker samt testsimuleringer af datagendannelse.
  • Operate: Indeholder det samme som Ready og Optimize, men giver også løbende driftssupport til overvågning og analyse af netværksaktivitet, tiltag til forbedring af sikkerheden samt support i tilfælde af et cyberangreb.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>