VMware udvikler sit Partner Connect-partnerprogram
Hjem VMWARE VMware udvikler nu sit Partner Connect-partnerprogram

VMware udvikler nu sit Partner Connect-partnerprogram

Af Redaktionen

VMware Partner Connect er et samlet program for alle forskellige typer partnere og er nu mere fleksibelt og effektivt end nogensinde.

Programmet giver hurtigere og nemmere veje til udvikling, flere incitamenter og belønner VMware-partnere for både deres indsats og færdigheder.

Med Partner Connect giver VMware partnere mulighed for at skabe vækst ved at hjælpe deres kunder med at navigere i multicloud-løsninger.

  • Vores partnere er meget vigtige for os, og Partner Connect er et af vores vigtigste værktøjer i partnerforholdet, siger Anders Lidman, Country Manager Sverige, VMware. Partner Connect giver os mulighed for at udvikle os sammen med vores partnere og belønne dem, når de yder vigtige bidrag og udvikler deres viden om VMwares vision og løsninger. Vi arbejder konstant på at forbedre vores partnerprogram, og nu har vi annonceret flere vigtige opdateringer, som vi håber, at vores partnere vil sætte pris på.

VMwares strategi er, at hver partner skal eje kundens livscyklus end-to-end, udvikle nye tjenester, samarbejde med andre og skabe forudsigelige og tilbagevendende indtægtsstrømme i deres forretning.

  • VMware udvikler sit Partner Connect-partnerprogramAtea stræber efter at være omdrejningspunktet for vores kunders digitale økosystem, og vores forhold til VMware er fortsat centralt i denne bestræbelse,” siger Håkon Gutierrez, Head of Business Development hos VMwares partner Atea Group. Med de nye opdateringer i Partner Connect vil vi ikke kun blive anerkendt for vores exceptionelle salgssucceser, men også for de betydelige investeringer, vi fortsat foretager i VMwares certificeringer og kompetencer. Med VMwares multi-cloud og digitale arbejdspladsløsninger kombineret med vores egne it-konsulent-, installations-, drifts- og supporttjenester hjælper vi kunderne med at designe, implementere og administrere den digitale platform, som deres organisation er afhængig af.

Opdateringer er nu tilgængelige for alle i Partner Connect:

  • Et samlet og fleksibelt pointbaseret program, der samler alle partneraktiviteter og -programmer i én platform for lettere kompensation og fordele.
  • Beløn partnerinvesteringer, når partnere udvikler deres VMware-praksis og gør fremskridt i Partner Connect.
  • Ny automatiseret indsigt, der gør det muligt for partnere at tilpasse visninger via det nydesignede dashboard, så de når som helst, kan finde ud af, hvor de står i programmet.
  • Forbedrede e-udviklingsfunktioner via VMware Ignite er nu tilgængelige for alle partnere, hvilket hjælper dem med at udvikle og accelerere væksten.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>