Samsung præsenterer sit Neo QLED TV line-up for 2022
Hjem NYE PRODUKTER Samsung præsenterer nu sit Neo QLED TV line-up for 2022

Samsung præsenterer nu sit Neo QLED TV line-up for 2022

Af Redaktionen

Samsung Electronics præsenterer nu sit nye Samsung Neo QLED 8K og 4K TV-sortiment.

Sortimentet er baseret på sidste års prisvindende line-up og inkluderer opgraderinger og funktioner, der repræsenterer store fremskridt inden for kvalitet og ydeevne.

Årets line-up toppes af flagskibsmodellen QN900B og vil bestå af seks serier med størrelser fra 43″ op til 85″. Eksempel på prisniveau for 65” modeller:

  • QN900B, 65”, DKK 42.999
  • QN800B, 65”, DKK 31.999
  • QN700B, 65”, DKK 27.999
  • QN95B, 65”, DKK 26.999
  • QN90B, 65”, DKK 20.999
  • QN85B, 65”, DKK 18.999
Fremragende billedkvalitet

Samsungs Neo QLED-sortiment indeholder et væld af funktionsforbedringer. Quantum Mini LED-lyskilden er forbedret med 14-bit HDR-mapping, der giver endnu flere detaljer i mørke og lyse scener. Alt i alt bliver Quantum Matrix-teknologien, som styrer Samsungs egenudviklede Mini LED-lyskilder, endnu mere præcis med Shape Adaptive Light, så seerne kan opleve hvert øjeblik ned til mindste detalje.

Samsung præsenterer sit Neo QLED TV line-up for 2022Enestående surroundlyd

Samsungs Neo QLED TV er udstyret med multi-højttalersystemer og understøtter for første gang Dolby Atmos-teknologi for at skabe en fordybende, filmisk seeroplevelse. Ud over dette fremskridt inden for lydkvalitet er der andre karakteristiske funktioner såsom Object Tracking Sound (OTS), som styrer lyden til at bevæge sig som objektet på skærmen.

Mere end et TV

Ud over den forbedrede audiovisuelle oplevelse har Samsungs smarte funktioner nået nye højder for at kunne tilbyde brugerne funktionalitet og tilpasning som aldrig før. De seneste fremskridt omfatter en opgraderet brugergrænseflade, der giver bedre muligheder for at finde indhold, inklusive Samsung TV Plus’ udvidede kanaludvalg. Samsungs Smart TV-ejere vil også kunne oprette forbindelse til en række smartenheder takket være den indbyggede SmartThings-hub.

Til glæde for alle gamere vil dette års Neo QLED-modeller understøtte HDMI 2.1 (4K@120Hz eller 4K@144Hz afhængigt af modellen) på alle 4 porte.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>