TCL lancerer nu et nyt QLED-TV i C64-serien
Hjem NYE PRODUKTER TCL lancerer nu et nyt QLED-TV i C64-serien

TCL lancerer nu et nyt QLED-TV i C64-serien

Af Redaktionen

TCL Electronics lancerer nu sin nye 4K QLED C64-serie på det nordiske marked.

C64-modellerne kombinerer QLED-teknologien med 4K HDR Pro og 60Hz Motion Clarity for en farverig og skarp HDR-billedkvalitet.

Et TV til alle, der gerne vil have en interaktiv underholdning derhjemme med en optimal kvalitet, for at se film, sport eller spil som en del af en forbundet og smart livsstil.

TCL Electronics, København, 6. april 2023 – TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende forbrugerelektronikbrands, introducerer sin nye C64-serie hos de nordiske forhandlere i løbet af april. C64-serien kan købes i slutningen af april måned hos udvalgte forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65, 75 og 85 tommer til vejledende cirkapriser på henholdsvist 4 990, 5 990, 6 490, 7 990, 12 490 og 16 990 DKK.

TCL lancerer nu et nyt QLED-TV i C64-serienTakket være den nyeste Quantum Dot teknologi leverer dette TCL TV filmeffekter med over en milliard farver og nuancer. Lysstyrken går op til 450 nits for at få en optimal billedkvalitet uanset omgivelserne: Selvom vi bevæger os hen mod sommeren, når solen skinner ind i TV-stuen, kan seerne opleve klare billeder med levende farver. C64-serien er også udstyret med HDR PRO og 4K HDR PRO kombineret med Quantum Dot Technology, for en overlegen HDR-oplevelse, der leverer en enestående kontrast, levende farver, uden at ofre skygge og finere detaljer.

Ligesom sin forgænger leveres denne serie også med Dolby Atmos for en tydelig og omfavnende lyd, der fuldender hjemmebiografoplevelsen.

TCL-pressekonferencer: online den 17. april – og den 26. april i Stockholm
Gå ikke glip af TCLs europæiske pressekonference den 17. april kl. 18.00 (CET) på YouTube (@TCLEurope), når TCL præsenterer dette års udvalg af TV’er og smart home produkter. TCL Nordic inviterer også til pressefrokost d.26. april kl. 11.00 hvor de nordiske medier får mulighed for at se og opleve de nye TV-modeller på stedet i Stockholm.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>