VMware lancerer 5G-nyheder til teleselskaber og serviceudbydere på Mobile World Congress 2023
Hjem VMWARE VMware lancerer 5G-nyheder til teleselskaber og serviceudbydere på Mobile World Congress 2023

VMware lancerer 5G-nyheder til teleselskaber og serviceudbydere på Mobile World Congress 2023

Af Redaktionen

VMwares nyheder gør det muligt for serviceudbydere og virksomheder at udvide deres 5G-kapaciteter, der samtidig giver en større sikkerhed og pålidelighed samt bedre levering af apps, data og tjenester.

VMware, Inc. annoncerede ved dette års MWC en række nyheder og produktopdateringer til både virksomheder og serviceudbydere i telebranchen, såkaldte CSP’er (Communications Service Providers).

Det er en tid med forandringer for serviceudbydere, som moderniserer deres netværk og tjener penge på deres ydelser,” siger Sanjay Uppal, senior vice president og general manager, Service Provider and Edge hos VMware, og fortsætter:

“I mellemtiden søger virksomhederne efter mere sikker, pålidelig og bedre levering af apps, data og tjenester. På Mobile World Congress 2023 annoncerer vi derfor innovationer, der skal hjælpe vores kunder med deres transformationsbestræbelser ved at levere multi-cloud-løsninger til serviceudbydere og forbedrede netværks- og sikkerhedsfunktioner til at understøtte deres behov.”

5G-nyheder gør det nu lettere for CSP’er at modernisere deres netværk 

VMware lancerer 5G-nyheder til teleselskaber og serviceudbydere på Mobile World Congress 2023VMware præsenterer en række produktopdateringer i VMware Telco Cloud-platformen, herunder:

  • Virksomhedens vision for Service Management and Orchestration (SMO) frameworket, som følger O-RAN-alliancens tilgang til forenkling, optimering og automatisering af RAN og dets applikationer. VMware gennemførte også en teknisk forhåndsvisning, der viste, hvordan CSP’er har evnen til at supplere VMware ESXi ved at køre opdelte og virtualiserede RAN-funktioner direkte på en bare-metal-server med VMware Tanzu.
  • VMware Telco Cloud Platform med VMware NSX, der leverer intelligente netværksfunktioner og laterale sikkerhedsfunktioner, herunder distribuerede firewalls og registrering af indtrængen, samt forskellige energieffektivitetstilpasninger til belastningsbalancering i 4G/5G-systemer.

Bedre forbindelse, mobilitet og flere valgmuligheder for virksomheder

For SD-WAN- og SASE-kunder lanceres nye og forbedrede edge-tilslutningsmuligheder og intelligente trådløse funktioner, herunder:

  • Muligheder for udvalgte kunder og partnere til at evaluere VMware SD-WAN Client  til fjernbrugere og edge-enheder. VMware SD-WAN Client forventes at blive tilgængelig i første kvartal af VMwares regnskabsår (februar-april 2023).
  • Test under normal brug har vist, at VMware SD-WAN kan give mere end 40 procent bedre brugeroplevelse af tale- og videoapplikationer til satellit- og mobilkommunikation. Udover at levere højere applikationskvalitet muliggør platformen bedre netværksudnyttelse. Dette opnås ved hjælp af adaptive tærskler designet ved at analysere mere end 100.000 mobil- og satellitforbindelser blandt VMwares kunder.
  • VMware introducerer VMware Certified Professional et træningsprogram og certificering, som kan hjælpe partnere og kunder med at identificere medarbejdere, der har de færdigheder og den ekspertise, der kræves for effektivt at installere og administrere VMwares SD-WAN-løsninger.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>