VMware udgiver ESG-rapport for 2023
Hjem VMWARE VMware udgiver sin ESG-rapport for 2023

VMware udgiver sin ESG-rapport for 2023

Af Redaktionen

VMware offentliggør sin ESG-rapport (Environmental, Social and Governance) for 2023, som beskriver virksomhedens årlige fremskridt i retning af at opfylde 2030-dagsordenen.

VMware har udgivet sin ESG-rapport for 2023. I nutidens dynamiske og uforudsigelige forretningslandskab er VMware konstant engageret i at være klimabevidst og modstandsdygtig for sine kunder såvel som sin egen organisation.

Ved konstant at udvikle en mere klimavenlig multi-cloud hjælper VMware sine kunder med at dekarbonisere deres digitale infrastruktur, understøtte deres geografisk spredte arbejdsstyrke og samtidig sikre deres forretning gennem forbedret datasikkerhed og cybersikkerhed. VMware er også på vej til at opnå Net Zero CO2-udledning for sin drift og forsyningskæde inden 2030.

“Innovation er dybt forankret i VMwares kultur, hvilket har drevet os fremad i vores bestræbelser på at integrere ESG i vores produkttilbud,” siger Joe Baguley, VP og CTO, EMEA, VMware og fortsætter: “Selvom det er glædeligt at se de fremskridt, VMware har gjort i løbet af det seneste år, er der altid mere at gøre. Vi er fortsat forpligtet til at levere betydelige resultater sammen med vores kunder og partnere og sætte et førende eksempel for teknologibranchen som helhed”.

Rapportens hovedpointer

VMware arbejder løbende på at fremme en mere klimavenlig, retfærdig og sikker verden og har inden for det seneste regnskabsår opnået flere resultater inden for disse områder.

VMware udgiver ESG-rapport for 2023VMware har blandt andet indført VMware Green Score i Aria Operations Cloud, der vejleder kunderne om energioptimering og kulstofreduktion i deres cloud-miljøer. Zero Carbon Committed-initiativet har også udvidet sig i EMEA-regionen med 20 nye VMware Cloud Provider-partnere, der nu samlet er 53 i EMEA. Derudover er VMware også blevet medlem af European Green Digital Coalition (EGDC), en alliance af IT-virksomheder, der arbejder for at realisere digitale løsningers potentiale for at reducere emissioner.

Samtidig har VMware uddannet over 42.000 studerende i EMEA på VMware IT Academy og støttet mere end 15.000 organisationer i 98 lande gennem VMware Foundation. Endelig har VMware modtaget en Guldbedømmelse ved Cybersecurity Excellence Awards og er blevet rangeret som nummer 2 inden for software og telekommunikation af Newsweeks “Most Trustworthy Companies” i USA.

“ESG har været en central del af VMwares mission i mange år,” siger Nicola Acutt, Chief Sustainability Officer og VP for ESG hos VMware og fortsætter: “Vi opbyggede ESG-teamet som en del af VMwares Office of the CTO (OCTO) innovationsmotor for at tilpasse vores ESG-præstation til VMwares teknologiske køreplan og forretningsstrategi. Hvert produkt, vi bygger, hver kunde og partner, vi støtter, og hver medarbejder kan og bør hjælpe os med at bevæge os sammen mod større bæredygtighed, retfærdighed og tillid”.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>