Telia samarbejder med VMware
Hjem VMWARE Telia samarbejder med VMware

Telia samarbejder med VMware

Af Redaktionen

Nu skal der sættes skub i cloud-native rejsen

En cloud-native infrastruktur er afgørende for at få succes med at implementere 5G-netværk.

Derfor er Telia gået sammen med VMware for at fremskynde udviklingen og transformationen til cloud-native på tværs af deres markeder.

Telia Company har offentliggjort detaljerne omkring deres samarbejde med VMware, som hjælper dem med at fremskynde overgangen til en cloud-native infrastruktur. Dette sker som en del af Telias omfattende transformation på tværs af sine markeder. Førende tjenesteudbydere skifter hele deres netværk til cloud for at opnå større operationel effektivitet og fleksibilitet til at levere innovative 5G-tjenester – og med VMware i ryggen, satser Telia på at fremskynde den proces.

“Telia er den førende udbyder af IT, kommunikation og medietjenester i Norden og Baltikum, som er nogle af de mest innovative og digitaliserede områder i verden. Vi udvikler hele tiden vores formål “Better Connected Living” for vores 24 millioner kunder, og har påbegyndt en transformationsrejse for at genopfinde Telia som et agilt integreret telekommunikations- og mediehus, siger Dr. Rainer Deutschmann, Group Chief Operating Officer, Telia Company, og fortsætter:

“Vores partnerskab med VMware er afgørende i denne bestræbelse. Vi har en fælles vision, passion og lyst til at modernisere vores netværk og drift for at give de bedste kundeoplevelser på vores markeder,”

Telia har valgt platformen VMware Telco Cloud som den fælles digitale platform, hvor både 4G- og 5G-netværksfunktioner vil køre. Det er en cloud-native platform, der gør Telia i stand til hurtigt, med både smidighed, skalerbarhed og modstandsdygtighed, at implementere og effektivt betjene CNF’er og VNF’er.

Telia samarbejder med VMwareIndtil nu har Telia implementeret VMware Telco Cloud Platform på tværs af 24 lokationer i seks lande – Danmark, Estland, Finland, Litauen, Norge og Sverige. Mere end 50% af hele Telias netværkstrafik, inklusiv Volte, vEPC og PCRF – kører allerede på VMware Telco Cloud Platform. Som en del af sin digitaliseringsstrategi vil 100% af trafikken køre på denne platform inden udgangen af 2021, og Telia vil bevæge sig mod et helt cloud-native netværk for at drage mest fordel af 5G.

“Telia ligger i front, når det kommer til at opbygge et netværk, der omfatter cloud-native, som vil muliggøre hurtig og mere sikker levering af 5G-tjenester til sine virksomhedskunder. Det har været en ære at arbejde side om side med Telia-teamet og hjælpe dem med denne transformationsrejse. Vi ser frem til vores fortsatte partnerskab, mens Telia fortsætter med at modernisere alle aspekter af netværket,” siger Sanjay Uppal, senior VP og GM, Service Provider og Edge, VMware.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>