Nyheder fra VMware Explore i Las Vegas
Hjem VMWARE Nyheder fra VMware Explore i Las Vegas

Nyheder fra VMware Explore i Las Vegas

Af Redaktionen

VMware Cloud hjælper med at modernisere og optimere beskyttelsen af multi-cloud virksomheder.

I den næste udgave af VMware Cloud tilbydes kunderne nye funktioner, der hjælper dem med at modernisere, optimere og bedre beskytte deres virksomheder.

Med VMware Cloud kan kunderne hurtigere innovere, arbejde mere effektivt, forbedre forsvaret mod trusler og hurtigere genvinde kontrollen efter ransomware-angreb.

Nyheder fra VMware Explore i Las VegasVMware udvider Tanzu for at accelerere app-udvikling

VMware introducerer en række kraftfulde nye tilbud på tværs af VMware Tanzu for at give kunderne en komplet løsning til at udvikle, levere og optimere apps på tværs af clouds. Tanzu-platformen bringer eksisterende Tanzu- og Aria-produkter sammen med nye integrationer, innovationer og portefølje-forbedringer for at revolutionere app-udvikling.

VMware leverer stærk transformation af forretningsdrift med Edge

Edge-implementeringer giver plads til den nye softwaredefinerede kant, der er intelligent, programmerbar og skalerbar. VMware tilbyder nye løsninger og tjenester for at hjælpe kunderne med at accelerere deres digitale transformation.

VMware fremskynder autonome arbejdsområder med AI

Dét meddeler moderne AI-integrationer til Anywhere Workspace-platformen, der er en del af VMware Cross-Cloud services-porteføljen, som automatisk optimerer medarbejderoplevelsen, understøtter sårbarhedsstyring og forenkler styringen af applikationers livscyklus.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>