Dell Technologies lancerer verdens første 6K-skærm
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer verdens første 6K-skærm

Dell Technologies lancerer verdens første 6K-skærm

Af Redaktionen

Dell Technologies har i dag lanceret tre nye skærme i UltraSharp-serien, der er skabt til at gøre det endnu lettere at samarbejde samt øge produktiviteten.

Lanceringen byder også på verdens første Zoom-certificerede tastatur og en ny mus.

 Dell Technologies har netop lanceret en række nye skærme i UltraSharp-serien og to nye tilbehørsprodukter. Med de nye lanceringer i UltraSharp-serien hæver Dell Technologies barren inden for skærminnovation og bæredygtighed.

Den nye Dell UltraSharp 32 6K-skærm (U3224KB) kommer i et flot design og er verdens første skærm med 6K-opløsning og IPS Black-panelteknologi[1], hvilket resulterer i endnu bedre kontraster og dybere sortniveauer, alt imens skærmen leverer fantastiske detaljer og farvenøjagtighed i enestående 6K-opløsning, der giver 150 pct. flere pixels[2]. Skærmen kommer også med VESA DisplayHDR, hvilket er perfekt til de detaljeorienterede brugere, hvor hver pixel tæller – f.eks. ved arbejde med grafik eller tunge datasæt.

Dell UltraSharp 32 6K-skærmen er også skabt til videomøder. Den kommer med indbygget Dual Gain HDR 4K-webcam, der automatisk indrammer, justerer lyset og forbedrer klarheden i billedet, så brugeren ser skarp ud, selv ved dårlig belysning. Webkameraet kommer desuden med SafeShutter, en mikrofon der minimerer ekko samt to 14W-højttalere, der alt sammen resulterer i en mere intelligent og sikker samarbejdsoplevelse.

Med en indbygget pop-out-funktion på forsiden af skærmen skal brugeren ikke længere bekymre sig om at holde skrivebordet nydeligt. Pop-out-funktionen giver nemlig let adgang til porte, så brugeren nemt kan tilslutte tilbehør og enheder. UltraSharp 32 6K-skærmen kommer desuden med DisplayPort 2.1, der hjælper med at sikre en problemfri billedoverførsel helt uden komprimering.

 Flere lanceringer i Dell UltraSharp-serien
De nye lanceringer fra Dell Technologies byder også på to UltraSharp-skærme, der begge har fokus på innovation.

 Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) giver brugerne mulighed for at tilslutte og vise indhold fra to pc’er takket være Picture-by-Picture (PBP) og Picture-in-Picture (PIP), alt imens brugeren nyder klar lyd med de to integrerede 5W-højttalere.

Dell Technologies lancerer verdens første 6K-skærm Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) er som skabt til produktivitet og samarbejde. Skærmen tilsluttes én pc, men giver mulighed for at opdele den i op til fire skærmvinduer. Det er også muligt at tilslutte op til fire forskellige pc’er til skærmen, alt imens brugeren kan se alle fire input og skifte mellem dem takket være KVM-funktionen.

[1] Baseret på en undersøgelse foretaget af Dell Technologies vedr. 6K-skærme (6144 x 3456). Fra september 2022

[2] Sammenlignet med 4K

Fokus på bæredygtighed
De nye skærme fra Dell Technologies er skabt med blik for en mere bæredygtig produktion og opfylder både miljømærkningsstandarder, ENERGY STAR®, EPEAT samt TCO Certified Edge-standarderne, der alle matcher Dell Technologies’ 2030-mål. Derfor består de nye skærme også af op til 85 pct. genanvendt plastik[3] og op til 90 pct. genanvendt aluminium[4]. Desuden er emballagekomponenterne produceret med op til 90 pct. genbrugsmateriale[5].

Forbedret pc-oplevelse med det rette tilbehør
Dell Technologies lancerer også verdens første Zoom-certificerede[6] tastatur til samarbejde, Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Tastaturet har et slank design og dedikerede knapper, der gør det nemt at administrere Zoom-opkald, herunder at slå mikrofonen til og fra, slå video til og fra, dele skærm og få chatten frem. De smarte funktioner byder derudover også på smart baggrundsbelysning, 15 programmérbare taster og hurtig opladning via USB-C, så du ved kun ét minuts opladning får strøm til en hel dag[7] og helt op til 20 dages[8] brug ved en enkelt opladning.

Dell Technologies’ nye Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) kommer i et komfortabelt design, der giver et behageligt håndfladegreb. Musen har en track-on-glass-sensor, som giver brugeren mulighed for at anvende musen på stort set enhver overflade. Brugeren kan nemt skifte mellem tre enheder og finjustere hastigheden i Dell Peripheral Manager. Musen kommer desuden med en fantastisk batterilevetid. Med kun ét minuts opladning via USB-C kan musen klare op til en halv dags[9] ekstra brug – og helt op til tre måneders batterilevetid ved fuld opladning[10].

Både Dell Premier Collaboration Keyboard og Dell Premier Rechargeable Mouse kommer med Dell Pair, så brugeren kan blive forbundet ved kun ét klik[11], alt imens transmissionen er krypteret, for at holde brugerens data sikre.

[3] Procentdelen er sat efter den samlede vægt af plastdele i produktet. Omfatter ikke printkort, etiketter, kabler, stik, elektroniske komponenter, optiske komponenter, ESD-komponenter, EMI-komponentklæbemidler og belægninger.

[4] Baseret på en intern analyse fra oktober 2022.

[5] Gælder for emballagematerialerne til de ydre æsker og papirpuder. Baseret på en intern analyse fra oktober 2022

[6] Baseret på en analyse, foretaget af Dell, baseret på offentligt tilgængelige oplysninger om konkurrerende zoom-rumstastaturer. Foretaget i august 2022

[7] Beregning af batterilevetiden er baseret på en antagelse om en gennemsnitlig brug på otte timer om dagen. Batterilevetiden kan variere afhængigt af brugs- og computerforhold.

[8] Beregning af batterilevetiden er baseret på en antagelse om en gennemsnitlig brug på otte timer om dagen. Batterilevetiden kan variere afhængigt af brugs- og computerforhold.

[9] Beregning af batterilevetiden er baseret på en antagelse om en gennemsnitlig brug på otte timer om dagen. Batterilevetiden kan variere afhængigt af brugs- og computerforhold.

[10] Beregning af batterilevetiden er baseret på en antagelse om en gennemsnitlig brug på otte timer om dagen. Batterilevetiden kan variere afhængigt af brugs- og computerforhold.

[11] Baseret på indledende oprettelse af forbindelse.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>