Høj produktivitet og forbedret samarbejde med ny ThinkPad C14 Chromebook Enterprise
Hjem NYE PRODUKTER Høj produktivitet og forbedret samarbejde med ny bærbare ThinkPad C14 Chromebook Enterprise

Høj produktivitet og forbedret samarbejde med ny bærbare ThinkPad C14 Chromebook Enterprise

Af Redaktionen

Der er fokus på ydeevne og samarbejde på tværs af tid, sted og enheder, når Lenovo i dag lancerer sin nye bærbare ThinkPad C14 Chromebook Enterprise.

En solid bærbar arbejdscomputer gearet til den hybride arbejdsdag.

ThinkPad C14 Chromebook kombinerer det bedste fra Thinkpads høje produktivitet og pålidelighed med Google Chrome OS cloud-baserede enkelhed og fleksibilitet.

Med Googles Chrome OS og Intels nyeste 12. generations Intel Core i7-processorer sikrer den nye Thinkpad C14 Chromebook høj, pålidelig ydeevne, der samtidig giver hurtig, nem og sikker adgang til applikationer. Dertil kommer optimeret trådløse netværkstilslutninger i form af Wi-Fi 6E2 og mulighed for 4G LTE CAT9, der giver hurtig internetforbindelse både fra kontoret, distancen eller et sted midt imellem.

Høj produktivitet og forbedret samarbejde med ny ThinkPad C14 Chromebook EnterpriseThinkpad C14 Chromebook kommer med op til 256GB lagerplads og 16GB hukommelse og byder desuden på en 14 tommer skærm med smalle rammer – den fås både med og uden touch-funktion. Det indbyggede FHD-kamera med privatlivsindstilling og mulighed for integreret fingeraftrykslæser i tænd/sluk-knappen gør det enkelt at skrue op for sikkerheden. Det hele er pakket ind i et kompakt, bærbart design, der vejer blot 1,56 kg.

Ekstra fleksibilitet fra distancen

Google Chrome OS og muligheden for at opgradere til Chrome Enterprise Hybrid Workforce-løsninger hjælper med at strømline den teknologiske infrastruktur og fleksibilitet ved at give medarbejderne adgang til cloud-baserede applikationer som Google Workspace og Google Meet.

Chrome Enterprise Hybrid Workforce sikrer desuden øget robusthed i virksomheden gennem individuelle og krypterede cloudprofiler, så medarbejderne nemt og hurtigt kan skifte mellem arbejdslokationer eller enheder.

Endelig sørger Zero-touch implementeringsservice for, at den it-ansvarlige har mulighed for hurtigt og enkelt at konfigurere, implementere og administrere den enkelte maskine via Google Admin-konsollen.

Pris og tilgængelighed

ThinkPad C14 Chromebook kommer på markedet til august, og priserne starter ved 479 euro.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>