Flere er tilbage på kontoret – men hvordan håndterer vi støjen?
Hjem UNDERSØGELSE Flere vender tilbage på kontoret men hvordan håndterer vi støjen?

Flere vender tilbage på kontoret men hvordan håndterer vi støjen?

Af Redaktionen

I takt med at flere vender tilbage til kontoret, er arbejdspladsernes kommunikations-udstyr igen kommet højt på dagsordenen.

En undersøgelse af Factworks* fra 2020 viser, at fire ud af fem medarbejdere synes, at baggrundsstøj er distraherende for arbejdet, og næsten alle (94%) har oplevet problemer under telefonopkald – en stigning på 23% i forhold til en tilsvarende undersøgelse tre år tidligere.

Denne problemstilling er igen blevet aktuel nu, hvor endnu flere danskere kan se frem til at vende tilbage til kontoret efter regeringens seneste lempelser.

Selvom en del har fået smag for at arbejde mere hjemmefra, og nogle måske foretrækker en hybrid model, er udstyret vi bruger til at kommunikere med hinanden på video og telefon blevet endnu vigtigere. Og da pandemien ikke er overstået, bliver den hybride arbejdsmodel en løsning for mange.

Når man overvejer et headset, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Der bruges nemlig forskellige former for teknologi til at reducere støj både for headset-brugeren –  typisk med aktiv støjreduktion – men også for personen i den anden ende af samtalen, hvor støjreduktion benyttes på mikrofonen.

Flere er tilbage på kontoret – men hvordan håndterer vi støjen?

Mulighederne er mange, og derfor har Poly udgivet ebogen ‘Beat the noise’.

Her kan du finde diagrammer, der giver dig et hurtigt overblik over avanceret hybrid ANC-teknologi (Active Noise Cancellation) i aktion, den seneste statistik om de mest almindelige typer af baggrundsstøj og et udvalg af Polys nyeste støjreducerende headsets, som gør det lettere at vælge den bedste løsning.

*Persona Research October 2020 Factworks

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>