Garmins nye Apollo Series forstærkere tilbyder et boost for sejlere med Fusion-lydsystemer
Hjem NYE PRODUKTER Garmins nye Apollo Series forstærkere tilbyder et boost for sejlere med Fusion-lydsystemer

Garmins nye Apollo Series forstærkere tilbyder et boost for sejlere med Fusion-lydsystemer

Af Redaktionen

Marineforstærkerne er specielt bygget til at øge effekten og optimere ydeevnen.

Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), verdens største marineelektronikproducent, annoncerede i dag Apollo™ Series forstærkere fra Fusion® Entertainment, et Garmin-mærke, der leverer bedste ydeevne og mest power til både udstyret med Fusion Digital Signal Processing (DSP) -aktiverede stereosystemer og Fusion-højttalere.

Den nye Apollo-serie er udelukkende designet til Fusion marine-underholdningssystemer og forbedrer lydens klarhed og reducerer forvrængning for en overlegen underholdningsoplevelse ombord.

”Med Apollo Series forstærkere om bord kan sejlere spille deres yndlingssange højere og renere end nogensinde før, selv når de skærer igennem bølgerne med fuld gas,” sagde Dan Bartel, Garmins vice president of global consumer sales. “Ved at tilbyde et innovativt forstærkerudvalg, der er specielt designet til Fusion-systemer, kan sejlere forvente at have den samme lydkvalitet som i high-end hjemmelydsystemer, når de er ude på deres både.”

Forstærk øjeblikket med mere kraft og bedre lyd

Garmins nye Apollo Series forstærkere tilbyder et boost for sejlere med Fusion-lydsystemerTakket være 150 W RMS pr. kanal, High Power Mode og reduceret total harmonisk forvrængning (THD) leverer forstærkere i Apollo-serien klarere lyd på vandet og optimerer lydgengivelse for hver enkelt zone om bord. For at beskytte Fusion marine-underholdningssystemerne om bord har Apollo Series forstærkere også flere beskyttelsesfunktioner samt tændingsbeskyttelse.

Simpel installering og opsætning

Med monteringsbeslag i kassen og Easy Tune-funktionalitet har installations- og opsætningsprocessen aldrig været hurtigere eller enklere. Ved hjælp af en trådløs Fusion-Link™-forbindelse er finjustering og justering af komplekse lydindstillinger til marineunderholdningssystemer ikke længere et problem, der kræver hjælp fra eksterne lydeksperter. Ved simpelthen at vælge de relevante DSP-lydprofiler i Fusion-Link-appen kan bådfolk synkronisere og indstille deres forstærkere i Apollo-serien til optimeret lydgengivelse lige fra deres mobile enhed.

Bygget til at holde

Apollo-seriens forstærkere er udstyret med Fusions signatur True-Marine design og 3 års garanti. De er bygget til at holde sæson efter sæson med beskyttelse mod barske havmiljøer – såsom salttåge, vand og UV – indesluttet i glat, hvidt pulverlakeret aluminium, der giver en moderne æstetik til enhver båd.

Ud over 1-, 4-, 6- og 8-kanals muligheder tilbyder Apollo-serien også en 2-kanals Apollo zone-forstærker til målretning og brug af zoner, der ikke forstærkes om bord. Apollo zone-forstærker fås med 12V og 24V kompatibilitet og har et kompakt design, der passer overalt omkring båden.

Apollo Series forstærkere fås nu med vejledende priser fra DKK 1.599 til DKK 7.799.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>