Installation af nye mikrosensorer hos Microsoft
Hjem NYE PRODUKTER Installation af nye mikrosensorer hos Microsoft MTC i Lyngby

Installation af nye mikrosensorer hos Microsoft MTC i Lyngby

Af Redaktionen

Verdens mindste sensorer til at måle fremmøde til et booket skrivebord eller mødelokale, er installeret hos Microsoft MTC i Lyngby.

MyDesk var I denne uge forbi Microsoft MTC i Lyngby for at installere vores nye mikrosensorer.

Sensorerne kan måle om en medarbejder er mødt op til det mødelokale eller skrivebord som han har booket, samt frigive bookingen igen hvis personen ikke er mødt op.

Installation af nye mikrosensorer hos Microsoft

Co-founder – Henrik Jøhnk Kristensen

Sensorerne der ikke er større end en 2×2 Legoklods og 0,2 m.m. høje har en batterilevetid på 15 år og kan installeres på få sekunder via en QR kode.

Foruden at måle fremmøde, så kan MyDesk også bruge sensorerne til at optimere rengøring, ved at bruge de data der indsamles til informere rengøringspersonalet om hvilke kontorer, mødelokaler, toiletter osv. hvor der ikke har været aktivitet, hvilket så betyder at behovet for rengørering ikke er tilstede.

Samtidigt er sensorerne også trykfølsomme, dvs. man kan også benytte dem til, at rengøring kan dokumentere når de har rengjort et område, ved at de blot trykker på sensoren hvorefter tid og dato registreres.

Kun fantasien sætter grænser for hvad vores nye sensorer i samarbejde med MyDesk applikationen, kan bruges til.

Se Henrik præsentere de nye sensorer

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>