Ny mus fra Dell Technologies er den perfekte rejsemakker
Hjem DELL TECHNOLOGIES Ny vridbar mus fra Dell Technologies er den perfekte rejsemakker

Ny vridbar mus fra Dell Technologies er den perfekte rejsemakker

Af Redaktionen

Den nye vridbare mus fra Dell Technologies er skabt med den hybride medarbejder i fokus og kommer i et ultralet design på kun 56,9 gram.

Den nye Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) er ideel til dem, der bruger meget tid på farten.

Ny mus fra Dell Technologies er den perfekte rejsemakkerMed sin lette vægt er den utrolig bærbar, og så kommer den med en batterilevetid på helt op til 24 måneder, hvilket er den længste batterilevetid i en vridbar mus. Med ét enkelt klik kan brugere desuden oprette forbindelse til op til tre enheder via Bluetooth 5.0, takket være Dell Pair-funktionen. Musen gør det nemt at navigere på tværs af skærme og med forskellige opløsninger, takket være sin optiske LED-sensor samt 4000 justerbare DPI, hvilket resulterer i en jævn oplevelse.

Musen fås desuden i sort med en blank sølvtone og kommer i et slankt design, der gør musen perfekt til den hybride medarbejder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>