Salesforce lancerer Hyperforce EU Operating Zone for at give kunder mere kontrol over deres data
Hjem NYE PRODUKTER Salesforce lancerer Hyperforce EU Operating Zone for at give kunder mere kontrol over deres data

Salesforce lancerer Hyperforce EU Operating Zone for at give kunder mere kontrol over deres data

Af Redaktionen

Salesforce, den globale leder inden for CRM, annoncerer Hyperforce EU Operating Zone, der gør det muligt for globale kunder at gemme og behandle deres data i EU.

Med udgangspunkt i Hyperforce, der er Salesforces betroede cloudplatform, kombinerer Hyperforce EU Operating Zone Salesforces brancheførende produkter med 24/7 kunde- og teknisk support leveret af EU-baseret personale.

Hyperforce EU Operating Zone tilbyder sikkerheds- og datalagringstjenester, herunder nul-tillidsprincipper og krypteringsnøgler, og giver kunderne øget kontrol over deres data – så de kan få adgang til dem når, hvor og hvordan de har det til hensigt.

Salesforce lancerer Hyperforce EU Operating Zone for at give kunder mere kontrol over deres data

Jan Simonsen

“Vores strategi er fokuseret på at hjælpe kunderne med at opfylde deres forretningsmål og samtidig imødegå deres lovgivningsmæssige risici,” siger Ed Britan, Head of Global Privacy, Salesforce. “Hyperforce EU Operating zone giver et forbedret niveau af dataopholdsforpligtelse, der betyder, at vores kunder kan få det valg og den kontrol, de har brug for, for at kunne opbevare deres data i EU.”

Salesforce fortsætter med at udvide Hyperforces globale fodaftryk, hvilket gør Salesforce-kunder i stand til sikkert at implementere Salesforce-apps og -tjenester hvor som helst, mens de bruger den offentlige skys skala og smidighed.

“Både Hyperforce, Salesforce’s betroede cloud-platform, og Hyperforce EU Operating Zone er en tilføjelse til vores mangeårige forpligtelse til tillid og beskyttelse af personlige oplysninger og giver de stærkeste midler, der findes, så kunderne kan kontrollere deres data. For Salesforce betyder det også, at vi udvider vores adresserbare marked – og forbedrer vores evne til at engagere os i lokale virksomheder og organisationer, der ønsker at samarbejde med os,” siger Jan Simonsen, Landechef, Salesforce Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>