Nye Dell PowerEdge-servere kommer med bedre ydelse og understøtter udviklingen mod bæredygtige datacentre
Hjem DELL TECHNOLOGIES Nye Dell PowerEdge-servere kommer nu med bedre ydelse og understøtter udviklingen mod bæredygtige datacentre

Nye Dell PowerEdge-servere kommer nu med bedre ydelse og understøtter udviklingen mod bæredygtige datacentre

Af Redaktionen

De nye servere fra Dell Technologies giver virksomheder langt bedre ydelse end tidligere, er designet med tanke på et grønnere datacenter og kommer med indbygget cybersikkerhed.

Dell Technologies har netop lanceret den nyeste generation af Dell PowerEdge-servere, der er verdens bedst sælgende serie af servere.

De nye servere kommer nu med 4. generation af AMD EPYC-processorer og giver virksomheder op til 121 pct. forbedring i ydelse i forhold til tidligere modeller. Serverne er nemlig skabt til at imødekomme virksomheders behov for ydelseskrævende workloads, som f.eks. dataanalyse.

Nye Dell PowerEdge-servere kommer med bedre ydelse og understøtter udviklingen mod bæredygtige datacentreDe nye PowerEdge-servere er desuden designet med tanke på miljøet og kommer med Dell Technologies’ Smart Cooling-teknologi, der giver en bedre luftstrømning i serveren, hvilket sikrer, at serverne er nedkølede – selv ved maksimal belastning. Dermed kan serverne hjælpe virksomheder med at reducere deres CO2-udledning fra datacenteret.

Serverne har også indbygget cybersikkerhed, så virksomheders data forbliver sikre.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>